ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΟΥΡΤΖΙΑ

Athens Dental Care
ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΟΥΡΤΖΙΑ
Βοηθός Ορθοδοντικού
Γεννήθηκε στη Βέροια και μεγάλωσε στο Dortmund της Γερμανίας. Οδοντιατρική Σχολή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
2107293211
Βιογραφικό
Τα πρώτα χρόνια
Η Μαρία Τζιούρτζια γεννήθηκε στη Βέροια και μεγάλωσε στη Γερμανία. Η αγάπη της για την Ελλάδα την έκανε να επιστρέψει, μετά το πέρας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσής της, από το Dortmund της Γερμανίας στην Ελλάδα για τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών της παρακολουθούσε χειρουργεία σε Πανεπιστημιακές κλινικές στα τμήματα της Στοματολογίας, της Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και της Περιοδοντολογίας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Έχει εργαστεί ως βοηθός οδοντιάτρου σε ιδιωτικά ιατρεία, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στο Dortmund της Γερμανίας. Επίσης, έχει παρουσιάσει εργασίες με οδοντιατρική θεματολογία στο Α.Π.Θ. και παρακολουθεί οδοντιατρικά συνέδρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ορθοδοντική
Από το 2015 έως σήμερα, εργάζεται ως βοηθός ορθοδοντικού στο Athens Dental Care.
Ειδικότητες

Αορατη Ορθοδοντικη

Αόρατη ορθοδοντική αποκαλούμε τη νέα μέθοδο αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών χωρίς σιδεράκια, με τη χρήση διαφανών ναρθήκων που μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και υπολογιστές.

Ορθοδοντικη

Με τη βοήθεια της Ορθοδοντικής μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις ανωμαλίες σύγκλεισης και να αποδώσουμε στο στόμα την ιδανική αισθητική εκδοχή του, σωστότερες αναλογίες προσώπου, υγιή δόντια, καλύτερη μάσηση, καλύτερη άρθρωση και άρα καλύτερη υγεία.

Προληπτικη Οδοντιατρικη

Η Προληπτική Οδοντιατρική στα παιδιά αφορά την αποφυγή εμφάνισης ουλίτιδας και τερηδόνας στα νεογιλά και μόνιμα δόντια. Στους ενήλικες μάς ενδιαφέρει η διατήρηση της υγείας των δοντιών χωρίς νέες τερηδόνες ή νόσους του περιοδοντίου, αλλά και η έγκαιρη διάγνωση νόσων βλεννογόνου και κυρίως καρκίνου του στόματος.
×