ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΥ

Athens Dental Care
ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΥ
Αισθητική Οδοντιατρική
Χειρουργός οδοντίατρος, απόφοιτη του Ε.Κ.Π.Α., μετεκπαιδευθείσα στην Αισθητική Οδοντιατρική, μέσω του προγράμματος συνεχιζόμενης εκπαίδευσης της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
2107293211
Βιογραφικό
Τα πρώτα χρόνια
Η Ευγενία Τζανετάκου γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος Αρσακείου. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε επί διετίας σε μεγάλο προσθετολογικό και περιοδοντολογικό κέντρο που διευθύνει Καθηγητής Προσθετικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευτεί στην Αισθητική Οδοντιατρική μέσω του προγράμματος συνεχιζόμενης εκπαίδευσης της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Athens Dental Care
Από το 2010 εργάζεται ως γενική οδοντίατρος. Παρακολουθεί και συμμετέχει σε οδοντιατρικά και ιατρικά συνέδρια με παρουσιάσεις επιστημονικών εργασιών.
Ειδικότητες

Αισθητικη Οδοντιατρικη

Λεύκανση, όψεις, ένθετα και στεφάνες: όλα είναι κομμάτι της Αισθητικής Οδοντιατρικής! Ειδικότερα, η αισθητική οδοντιατρική απαντάει στην επιθυμία όλων μας για βελτιωμένη αισθητική και ένα καλύτερο χαμόγελο.

Προσθετικη Οδοντιατρικη

Γέφυρες, στεφάνες, ολικές και μερικές κινητές οδοντοστοιχίες: είναι ορισμένα από τα μέσα της Επανορθωτικής Οδοντιατρικής (που χωρίζεται στην Κινητή και Ακίνητη Προσθετική) και έχει στόχο την αποκατάσταση του οδοντικού φραγμού μετά την απώλεια ενός ή περισσοτέρων δοντιών.

Προληπτικη Οδοντιατρικη

Η Προληπτική Οδοντιατρική στα παιδιά αφορά την αποφυγή εμφάνισης ουλίτιδας και τερηδόνας στα νεογιλά και μόνιμα δόντια. Στους ενήλικες μάς ενδιαφέρει η διατήρηση της υγείας των δοντιών χωρίς νέες τερηδόνες ή νόσους του περιοδοντίου, αλλά και η έγκαιρη διάγνωση νόσων βλεννογόνου και κυρίως καρκίνου του στόματος.
×