ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΘΕΟΔΟΣΗ

Athens Dental Care
ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΘΕΟΔΟΣΗ
Βοηθός Οδοντοτεχνίτη
Πτυχιούχος βοηθός οδοντοτεχνίτη Ι.Ι.Ε.Κ. Σ.Β.Ι.Ε.
2107293211
Βιογραφικό
Τα πρώτα χρόνια
Η Διονυσία Θεοδόση ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Οδοντοτεχνικής του Ι.Ι.Ε.Κ. Σ.Β.Ι.Ε. Έχει εκπαιδευτεί στην ψηφιακή τεχνολογία CAD/CAM, και το ενδιαφέρον της στην Ορθοδοντική σύντομα την ώθησε να εξειδικευθεί στον τομέα αυτόν. Κατά την διάρκεια των σπουδών της, είχε την δυνατότητα να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικές επισκέψεις και να συνεργαστεί με σύγχρονα οδοντοτεχνικά εργαστήρια. Αμέσως μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε σε Οδοντοτεχνικό εργαστήριο στην Αθήνα.
Athens Dental Care
Η συνεργασία της με το Athens Dental Care ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2021 και είναι υπεύθυνη για την τήρηση των όρων υγιεινής της πολυκλινικής, την προμήθεια των απαραίτητων υλικών, τη συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού και την οργάνωση του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου.
Ειδικότητες

Αορατη Ορθοδοντικη

Αόρατη ορθοδοντική αποκαλούμε τη νέα μέθοδο αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών χωρίς σιδεράκια, με τη χρήση διαφανών ναρθήκων που μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και υπολογιστές.

Ορθοδοντικη

Με τη βοήθεια της Ορθοδοντικής μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις ανωμαλίες σύγκλεισης και να αποδώσουμε στο στόμα την ιδανική αισθητική εκδοχή του, σωστότερες αναλογίες προσώπου, υγιή δόντια, καλύτερη μάσηση, καλύτερη άρθρωση και άρα καλύτερη υγεία.

Προληπτικη Οδοντιατρικη

Η Προληπτική Οδοντιατρική στα παιδιά αφορά την αποφυγή εμφάνισης ουλίτιδας και τερηδόνας στα νεογιλά και μόνιμα δόντια. Στους ενήλικες μάς ενδιαφέρει η διατήρηση της υγείας των δοντιών χωρίς νέες τερηδόνες ή νόσους του περιοδοντίου, αλλά και η έγκαιρη διάγνωση νόσων βλεννογόνου και κυρίως καρκίνου του στόματος.
×