Ναντια Παρισση

Athens Dental Care
Ναντια Παρισση
Υπεύθυνη Εργαστηρίου
Πτυχιούχος Οδοντικής Τεχνολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών, μετεκπαιδευθείσα στη Γερμανία στη νέα μέθοδο της Αόρατης Ορθοδοντικής με τη χρήση διαφανών ναρθήκων "Clear Aligner" και στη γλωσσική ορθοδοντική IN-tendo
2107293211
Βιογραφικό
Τα πρώτα χρόνια
Η Νάντια Παρίσση ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας, στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Αμέσως μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε επί δεκαετίας ως οδοντοτεχνήτρια σε γνωστό Οδοντοτεχνικό εργαστήριο Ορθοδοντικής στην Αθήνα.
Μετεκπαίδευση
Παράλληλα με την εργασιακή της εμπειρία, συνέχισε τη μετεκπαίδευσή της, με την ειδίκευσή της στην Αόρατη Ορθοδοντική στην Ακαδημία Scheu Dental, στο Iserlohn της Γερμανίας και στην τεχνική της γλωσσικής ορθοδοντικής, IN-tendo.
Athens Dental Care
Η συνεργασία της με το Athens Dental Care ξεκίνησε στις αρχές του 2017 πάνω στη νέα μέθοδο της Αόρατης Ορθοδοντικής με τη χρήση διαφανών ναρθήκων "Clear Aligner" και είναι πλέον υπεύθυνη εργαστηρίου της κλινικής.
Ειδικότητες

Αορατη Ορθοδοντικη

Αόρατη ορθοδοντική αποκαλούμε τη νέα μέθοδο αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών χωρίς σιδεράκια, με τη χρήση διαφανών ναρθήκων που μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και υπολογιστές.

×