ΜΕΛΙΝΑ ΜΩΡΑΪΤΗ

Athens Dental Care
ΜΕΛΙΝΑ ΜΩΡΑΪΤΗ
Αόρατη Ορθοδοντική
Χειρουργός Οδοντίατρος, απόφοιτη του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μετεκπαιδευθείσα στη Γερμανία στη νέα μέθοδο της Αόρατης Ορθοδοντικής με τη χρήση διαφανών ναρθήκων "Clear Aligner"
2107293211
Βιογραφικό
Τα πρώτα χρόνια
Η Μελίνα Μωραΐτη είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τα πρώτα έτη των σπουδών της έχει εργαστεί πλάι σε καταξιωμένους οδοντιάτρους διαφορετικών ειδικοτήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Αόρατη Ορθοδοντική
Το 2015 μετεκπαιδεύτηκε στη Γερμανία και πιστοποιήθηκε στη νέα μέθοδο της Αόρατης Ορθοδοντικής με τη χρήση διαφανών ναρθήκων "Clear Aligner". Συμμετέχει με παρουσιάσεις εργασιών σε οδοντιατρικά συνέδρια και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά.
Εθελοντισμός
Είναι ενεργό μέλος μεγάλων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, μεταξύ των οποίων οι "Γιατροί του Κόσμου" και η ομάδα "Σύμπλευση", παρέχοντας εθελοντικά στον ελεύθερό της χρόνο δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα σε κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες συνανθρώπων μας.
Ειδικότητες

ΑΟΡΑΤΗ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ

Αόρατη ορθοδοντική αποκαλούμε τη νέα μέθοδο αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών χωρίς σιδεράκια, με τη χρήση διαφανών ναρθήκων που μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και υπολογιστές.

Ορθοδοντικη

Με τη βοήθεια της Ορθοδοντικής μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις ανωμαλίες σύγκλεισης και να αποδώσουμε στο στόμα την ιδανική αισθητική εκδοχή του, σωστότερες αναλογίες προσώπου, υγιή δόντια, καλύτερη μάσηση, καλύτερη άρθρωση και άρα καλύτερη υγεία.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Η Προληπτική Οδοντιατρική στα παιδιά αφορά την αποφυγή εμφάνισης ουλίτιδας και τερηδόνας στα νεογιλά και μόνιμα δόντια. Στους ενήλικες μάς ενδιαφέρει η διατήρηση της υγείας των δοντιών χωρίς νέες τερηδόνες ή νόσους του περιοδοντίου, αλλά και η έγκαιρη διάγνωση νόσων βλεννογόνου και κυρίως καρκίνου του στόματος.