ΜΕΛΙΝΑ ΜΩΡΑΪΤΗ

Athens Dental Care
ΜΕΛΙΝΑ ΜΩΡΑΪΤΗ
Ορθοδοντική για παιδιά & ενήλικες
Ειδική Ορθοδοντικός, απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Ειδικότητα Ορθοδοντικής, Universidad Europea de Madrid (MSc. Advanced Orthodontics). Πιστοποιημένη στις μεθόδους Αόρατης Ορθοδοντικής Invisalign (Η.Π.Α.), Clear Aligner (Γερμανία) και γλωσσικής ορθοδοντικής Incognito (3M Η.Π.Α.)
2107293211
Βιογραφικό
Τα πρώτα χρόνια
Η Μελίνα Μωραΐτη είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τα πρώτα έτη των σπουδών της έχει εργαστεί πλάι σε καταξιωμένους οδοντιάτρους διαφορετικών ειδικοτήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Η.Π.Α., Βέλγιο, Ισπανία).
Ορθοδοντική
Από το 2015 μέχρι το 2019, παρακολούθησε πρόγραμμα σπουδών και απέκτησε τον τίτλο της Ειδικής Ορθοδοντικού (MSc. Advanced Orthodontics) από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης (Universidad Europea de Madrid). Πιστοποιήθηκε επίσημα ως ιατρός Invisalign (Invisalign provider). Επίσης, εκπαιδεύτηκε και πιστοποίηθηκε στην εφαρμογή ακίνητων γλωσσικών αγκυλίων("σιδεράκια") με τη ψηφιακή μέθοδο Incognito. Το 2015 μετεκπαιδεύτηκε στη Γερμανία και πιστοποιήθηκε στη μέθοδο της Αόρατης Ορθοδοντικής με τη χρήση διαφανών ναρθήκων "Clear Aligner". Έχει βραβευτεί και συμμετέχει με παρουσιάσεις εργασιών σε διεθνή συνέδρια, καθώς και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά.
Εθελοντισμός
Είναι ενεργό μέλος μεγάλων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, μεταξύ των οποίων οι "Γιατροί του Κόσμου", "Actionaid" και η ομάδα "Σύμπλευση", παρέχοντας εθελοντικά στον ελεύθερό της χρόνο δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα σε κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες συνανθρώπων μας.
Ειδικότητες

ΑΟΡΑΤΗ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ

Αόρατη ορθοδοντική αποκαλούμε τη νέα μέθοδο αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών χωρίς σιδεράκια, με τη χρήση διαφανών ναρθήκων που μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και υπολογιστές.

Ορθοδοντικη

Με τη βοήθεια της Ορθοδοντικής μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις ανωμαλίες σύγκλεισης και να αποδώσουμε στο στόμα την ιδανική αισθητική εκδοχή του, σωστότερες αναλογίες προσώπου, υγιή δόντια, καλύτερη μάσηση, καλύτερη άρθρωση και άρα καλύτερη υγεία.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ

Η Προληπτική Ορθοδοντική αφορά παιδιά κάτω των 12 έτων, και έχει ως στόχο την πρόληψη δημιουργίας μελλοντικού ορθοδοντικού προβλήματος ή την καταστολή μιας πρώιμης ορθοδοντικής ανωμαλίας. Συνηθέστερα, αποκαθιστά σκελετικά προβλήματα των γνάθων και την έλλειψη χώρου για την ανατολή μονίμων δοντιών.
×