Χρυσανθη Κακλαμανη

Athens Dental Care
Χρυσανθη Κακλαμανη
Οδοντοτεχνήτρια
Απόφοιτη Οδοντικής Τεχνολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών, μετεκπαιδευθείσα στη Γερμανία στη νέα μέθοδο της Αόρατης Ορθοδοντικής με τη χρήση διαφανών ναρθήκων "Clear Aligner"
2107293211
Βιογραφικό
Τα πρώτα χρόνια
Η Χρυσάνθη Κακλαμάνη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας, στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Αμέσως μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε επί πενταετίας ως οδοντοτεχνήτρια σε γνωστό Οδοντοτεχνικό εργαστήριο Προσθετικής στην Αθήνα.
Μετεκπαίδευση
Παράλληλα με την εργασιακή της εμπειρία, συνέχισε τη μετεκπαίδευσή της, παρακολουθώντας το πρόγραμμα εκπαίδευσης "Φάκελοι Επιχειρηματικότητας" του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Οι μετεκπαιδευτικές της σπουδές συνεχίστηκαν με την ειδίκευσή της στην Αόρατη Ορθοδοντική στην Ακαδημία Scheu Dental, στο Iserlohn της Γερμανίας.
Athens Dental Care
Η συνεργασία της με το Athens Dental Care ξεκίνησε στις αρχές του 2015 πάνω στη νέα μέθοδο της Αόρατης Ορθοδοντικής με τη χρήση διαφανών ναρθήκων "Clear Aligner".
Ειδικότητες

Αορατη Ορθοδοντικη

Αόρατη ορθοδοντική αποκαλούμε τη νέα μέθοδο αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών χωρίς σιδεράκια, με τη χρήση διαφανών ναρθήκων που μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και υπολογιστές.

×