ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

Athens Dental Care
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ
Αισθητική Οδοντιατρική
Χειρουργός οδοντίατρος, απόφοιτη του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μετεκπαιδευθείσα στο New York University, College of Dentistry στην Αισθητική Οδοντιατρική
2107293211
Βιογραφικό
Τα πρώτα χρόνια
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών (1999-2005). Λόγω της προσωπικής της ανάγκης να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ανθρώπους που υποφέρουν με το κοίταγμα τους στον καθρέπτη κι αναγνωρίζοντας ότι το χαμόγελο αντικατοπτρίζει τη ψυχική μας διάθεση, την κοινωνική μας υπόσταση κι αναμφισβήτητα τη γενική μας υγεία, μετεκπαιδεύτηκε στο New York University, College of Dentistry στην Αισθητική Οδοντιατρική (2006-2008). Κατά την διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε στο πρόγραμμα Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. φοιτητών της οδοντιατρικής, αποκομίζοντας μέσα από εξειδικευμένη πρακτική άσκηση μεγάλη εμπειρία τόσο σε εμφράξεις σύνθετων ρητινών, ενδοδοντικές θεραπείες, ακίνητη και κινητή προσθετική, όσο και σε ακόμη πιο εξειδικευμένες οδοντιατρικές εργασίες όπως χειρουργική περιοδοντίου, ακρορριζεκτομές και προσθετική επί εμφυτευμάτων.(2001-2005).
Athens Dental Care
Η συνεργασία της με το Athens Dental Care ξεκίνησε από τη δημιουργία του, το 2006. Ασχολείται τόσο με περιστατικά Αισθητικής όσο και Γενικής Οδοντιατρικής, προκειμένου να επιτυγχάνεται ο σωστός συντονισμός, η ιδανική χρονικά, θεραπευτικά και οικονομικά υλοποίηση ενός καθολικού για τον ασθενή σχεδίου θεραπείας.
Δια βίου εκπαίδευση
Παράλληλα αναπτύσσει σημαντική επιστημονική δραστηριότητα κατά τα έτη 2004-2009 σε Πανελλήνια Συνέδρια Οδοντιατρικής, συμπόσια και σεμινάρια, με ελεύθερες και επιτοίχιες ανακοινώσεις και πολλές από τις ανωτέρω εργασίες της δημοσιεύτηκαν σε ελληνικά οδοντιατρικά περιοδικά. Η συμμετοχή της σε Πανελλήνια συνέδρια είναι συνεχής και δεν περιορίζεται σε αμιγώς οδοντιατρική βάση αλλά και σε ένα ευρύτερο φάσμα προσέγγισης του ανθρώπινου οργανισμού όπως η νοσηλευτική, η στοματική και γναθοπροσωπική ακτινολογία καθώς και η ανάπλαση ιστών ως προέκταση της πλαστικής χειρουργικής.
Συνοψίζοντας τα παραπάνω και λαμβάνοντας υπόψη την αγαπημένη της θεώρηση πως Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, μπορούμε να κατανοήσουμε την αδυναμία της στην αισθητική αποκατάσταση ακόμη και των πιο αθέατων προβλημάτων.
Ειδικότητες

Αισθητικη Οδοντιατρικη

Λεύκανση, όψεις, ένθετα και στεφάνες: όλα είναι κομμάτι της Αισθητικής Οδοντιατρικής! Ειδικότερα, η αισθητική οδοντιατρική απαντάει στην επιθυμία όλων μας για βελτιωμένη αισθητική και ένα καλύτερο χαμόγελο.

Προσθετικη Οδοντιατρικη

Γέφυρες, στεφάνες, ολικές και μερικές κινητές οδοντοστοιχίες: είναι ορισμένα από τα μέσα της Επανορθωτικής Οδοντιατρικής (που χωρίζεται στην Κινητή και Ακίνητη Προσθετική) και έχει στόχο την αποκατάσταση του οδοντικού φραγμού μετά την απώλεια ενός ή περισσοτέρων δοντιών.

Προληπτικη Οδοντιατρικη

Η Προληπτική Οδοντιατρική στα παιδιά αφορά την αποφυγή εμφάνισης ουλίτιδας και τερηδόνας στα νεογιλά και μόνιμα δόντια. Στους ενήλικες μάς ενδιαφέρει η διατήρηση της υγείας των δοντιών χωρίς νέες τερηδόνες ή νόσους του περιοδοντίου, αλλά και η έγκαιρη διάγνωση νόσων βλεννογόνου και κυρίως καρκίνου του στόματος.
×