Τζινα Παντινακη

Athens Dental Care
Τζινα Παντινακη
Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Master of Science Διοίκησης Υπηρεσιών, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
2107293211
Βιογραφικό
Τα πρώτα χρόνια
Η Τζίνα Παντινάκη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Αμέσως μετά την αποφοίτησή της συνέχισε τη μετεκπαίδευσή της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Service Management με κατεύθυνση τις Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Διαφήμιση. Παράλληλα παρακολουθεί σεμινάρια στο SDA Bocconi και ETH Zurich πάνω στο Στρατηγικό Management και στο Marketing.
Προϋπηρεσία
Παράλληλα με τις σπουδές της, εργαζόταν στον χώρο του Marketing και των Δημοσίων Σχέσεων. Εν συνεχεία, το ενδιαφέρον της για τον χώρο της Υγείας, την οδήγησε να εργαστεί ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε μεγάλη πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία.
Athens Dental Care
Η συνεργασία της με το Athens Dental Care ξεκίνησε στις αρχές του 2019 και είναι υπεύθυνη επικοινωνίας και οργάνωσης της κλινικής.
Ειδικότητες

Αορατη Ορθοδοντικη

Αόρατη ορθοδοντική αποκαλούμε τη νέα μέθοδο αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών χωρίς σιδεράκια, με τη χρήση διαφανών ναρθήκων που μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και υπολογιστές.

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ

Με τη βοήθεια της Ορθοδοντικής μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις ανωμαλίες σύγκλεισης και να αποδώσουμε στο στόμα την ιδανική αισθητική εκδοχή του, σωστότερες αναλογίες προσώπου, υγιή δόντια, καλύτερη μάσηση, καλύτερη άρθρωση και άρα καλύτερη υγεία.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Λεύκανση, όψεις, ένθετα και στεφάνες: όλα είναι κομμάτι της Αισθητικής Οδοντιατρικής! Ειδικότερα, η αισθητική οδοντιατρική απαντάει στην επιθυμία όλων μας για βελτιωμένη αισθητική και ένα καλύτερο χαμόγελο.
×