ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Αthens Dental Care

Καλώς ήλθατε!

Το Athens Dental Care είναι μια σύγχρονη, πρότυπη μονάδα παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών, όπου ασκούνται όλες οι ειδικότητες της Οδοντιατρικής. Συνδυασμένα πρωτόκολλα πλήρους αποκατάστασης του στόματος εφαρμόζονται από ειδικούς, στους οποίους συγκαταλέγονται καθηγητές και επιστημονικοί συνεργάτες τόσο της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Θεσσαλονίκης όσο και Οδοντιατρικών Σχολών Πανεπιστημίων του εξωτερικού.

Η επάρκεια ανθρώπινου και επιστημονικού δυναμικού, σε ένα χώρο όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι ειδικότητες της Οδοντιατρικής, διευκολύνει γιατρούς και ασθενείς. Σχηματίζοντας άμεσα πλήρη εικόνα της στοματικής σας υγείας, εφαρμόζουμε τα πλέον αποτελεσματικά οδοντιατρικά πρωτόκολλα, κατάλληλα για εσάς.

Κύριο μέλημά μας είναι να κάνουμε υγιείς και χαρούμενους τους μικρούς και μεγάλους ασθενείς μας!

Wether you need to create a site for a medical center, spa, gym, vet shop
It also work for many other different types of businesses.

Δημοφιλείς ειδικότητες

Μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε προκειμένου να καλύψουμε πληρέστερα τις ανάγκες σας και να σας χαρίσουμε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν είναι:

Αισθητικη Οδοντιατρικη 85%
Ορθοδοντικη για παιδια & ενηλικες 90%
Εμφυτευματα & Προσθετικη Οδοντιατρικη 75%
Στοματολογια 70%
Παιδοδοντια & Προληπτικη Οδοντιατρικη 85%
Περιοδοντολογία 75%
Είπαν για εμάς...
Γνωρίστε το προσωπικό μας
Η επάρκεια ανθρώπινου και επιστημονικού δυναμικού, σε ένα χώρο όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι ειδικότητες της Οδοντιατρικής, διευκολύνει γιατρούς και ασθενείς.
Σχηματίζοντας άμεσα πλήρη εικόνα της στοματικής σας υγείας, εφαρμόζουμε τα πλέον αποτελεσματικά οδοντιατρικά πρωτόκολλα, κατάλληλα για εσάς!
11
ΧΡΟΝΙΑ

Ομορφαίνουμε τα χαμόγελα των συνανθρώπων μας!

458730
ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από το πρωί μέχρι το βράδυ!

125918
ΝΕΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

…και ακόμα μετράμε!

×